Flow Fitness Hometrainer Perform B2i GRATIS montage

849,00

Flow Fitness Hometrainer Perform B2i GRATIS montage

Artikelnummer: FFP19306

849,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

GRATIS mat

Voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef bij opmerkingen aan dat het apparaat gemonteerd klaar geleverd mag worden.

Speciaal gemaakt voor fanatieke sporters en mensen die op zoek zijn naar een hometrainer voor professionele doeleinden: Kies de Flow Fitness hometrainer Perform B2i. Deze hometrainer zorgt er met al haar opties voor dat geen training hetzelfde is. En dankzij de lage instap en lage startweerstand is deze hometrainer ook nog eens erg geschikt voor revaliderende mensen.

Het ontwerp en uitstraling van de B2i

De grijs met zwarte kleurstelling maakt van deze hometrainer een fitnessapparaat die past in iedere ruimte. Het model is tijdloos en voorzien van alle gemakken die je je kunt wensen.

Verstel mogelijkheden

Het zadel met horizontale en verticale verstelmogelijkheden is voorzien van een comfortabel zadel en een handige handdoekhaak aan de achterzijde. De handgrepen aan de voorkant zijn tevens in hoogte verstelbaar en hebben meerdere gripmogelijkheden.

Gemakkelijk te verplaatsen

De B2i neemt maar beperkt ruimte in beslag. Wil je hem toch opbergen na gebruik? Dan verplaats je de hometrainer gemakkelijk met de transportwieltjes aan de voorzijde.

Fanatiek trainen of rustig revalideren

De Flow Fitness Perform B2i Hometrainer is van alle markten thuis. Dankzij het brede scala aan trainingsprogramma’s heb je keuzes genoeg tijdens je trainingen. In totaal zijn er 24 programma’s waaruit je kunt kiezen, inclusief 4 gebruikersprogramma’s en meerdere hartslag gestuurde programma’s. Ook de intensiteit kun je flink opvoeren, dankzij het vliegwiel van 12 kg en de 69 verschillende weerstandsniveaus.

De 69 verschillende trainingsniveaus van de hometrainer zorgen er tevens voor dat deze hometrainer geschikt is voor semi-professionele doeleinden. Denk aan gebruik in een fysiotherapiepraktijk of revalidatiecentrum. De weerstanden zijn in stappen van 5 Watt in te stellen tussen 10 en 350 Watt. Dankzij de lage startweerstand van 10 Watt is de hometrainer gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, zelfs mensen die slecht ter been zijn.

Bluetooth mogelijkheden

De Perform B2i Hometrainer beschikt over een bluetooth ontvanger die je kunt koppelen met een bluetooth borstband. Hiermee meet je nauwkeurig je hartslag tijdens je training. Geen borstband? Dan is het uiteraard ook mogelijk om je hartslag via de contactsensoren in de handgrepen te meten.

De bluetooth ontvanger is ook essentieel als je gebruik wilt maken van trainingsapps, zoals iConsole of Kinomap. Koppel je smartphone of tablet aan de hometrainer, plaats hem in de tablethouder en volg levensechte routes tijdens je workout.

Display en extra’s

Tussen de twee handgrepen van de hometrainer is het LCD display bevestigd. Dit overzichtelijke display met achtergrondverlichting houdt je op de hoogte van je prestaties, zoals tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag. De console is daarnaast voorzien van een USB-poort, een tablethouder en handig Smart Wheel voor navigatie.

10 jaar garantie op frame
3 jaar garantie op alle onderdelen
3 jaar garantie op arbeidskosten met service aan huis

productinfo

SPECIFICATIES PERFORM B2i

Computer hometrainer B2i:

Totaal 24 programma’s
1 Handmatig programma
12 Voorgeprogrammeerde programma’s
2 Hartslag gestuurde programma’s
4 Gebruikers programma’s

Hartslag meting hometrainer B2i:

Hartslagontvanger ingebouwd 5kHz
Borstband Flow Fitness Hartslagband (Optioneel)

Technische specificaties hometrainer B2i:

Weerstandbediening Computer gestuurd
Weerstandsysteem Inductie magneet
Weerstandniveaus 69
Roterende massa 12 kg
Afmeting (lxbxh) 98x58x153 cm
Max. Gebruikersgewicht 140 kg

Ergonomie hometrainer B2i:

Comfortabel stuur
Volledig verstelbaar zadel

*verplicht

Bekijk productvarianten