Flow Fitness Hometrainer DHT2000i showroommodel

529,00

Flow Fitness Hometrainer DHT2000i showroommodel

Artikelnummer: FFD19303-9

529,00

(incl. btw)

Tubing-set-groen

Gratis tubingset

Voor het trainen van diverse spiergroepen

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar binnen 1a3 werkdagen

Geef bij opmerkingen aan dat het showroom model gemonteerd klaar geleverd mag worden

De nieuwe Flow Fitness hometrainer DHT2000i met tal van mogelijkheden. Bent u een fanatieke sporter die graag elke keer wordt uitgedaagd om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is de DHT2000i voor u de perfecte hometrainer. Deze zeer stabiele hometrainer biedt tal van mogelijkheden aan met maar liefst 24 trainingsprogramma’s.
Maar nog veel leuker is het om de DHT2000i via Bluetooth te koppelen aan uw smartphone of tablet en beleef buiten, binnen. Zo kunt u gratis gebruik maken van apps als Kinomap, Fithighway, iConsole+ en iRoute en maakt u van uw workout een ware beleving. Fiets langs de mooiste plekken op de wereld, daag anderen uit, vergelijk uw vorige trainingen om te zien of u progressie maakt. Fietsen in uw eigen omgeving was nog nooit zo leuk!

10 jaar garantie op frame
3 jaar garantie op alle onderdelen
3 jaar garantie op arbeidskosten met service aan huis

showroom model direct uit voorraad leverbaar
let op: Dit showroom model word gemonteerd klaar geleverd en is helemaal perfect in orde, U kan dus meteen beginnen met de training. Voor al onze showroom artikelen geldt dat deze getest en 100% werkend zijn. Ook geldt hier de originele fabriek garantie op dit product. Het gemonteerde apparaat wordt goed verpakt samen met het cadeau en handleiding via levering gelijkvloers door onze bezorger die vooraf bericht via mail welke dag en tijd de bestelling wordt bezorgd.

Makkelijke bediening:
Niets is zo vervelend om eerst uit te zoeken hoe een trainingscomputer van een fitnessapparaat werkt, voordat u met uw workout kunt beginnen. Voor de DHT2000i geldt: gemak dient de mens. Want met het unieke Smart Wheel kunt u eenvoudig het menu doorlopen en uw keuze met een simpele druk op de knop bevestigen.

Beleef buiten en binnen:
Via Bluetooth kunt u de DHT2000i koppelen aan uw smartphone en tablet. De tablet of smartphone wordt dan uw trainingscomputer en zo kunt u gratis gebruik maken van apps als Kinomap, Fithiway, iConsole+ en iRoute.

Fit hi way:

Met de app Fit Hi Way kunt u onder andere bijhouden hoe lang u aan het trainen bent, welke afstand u heeft afgelegd en hoeveel calorieën u heeft verbrand.
De app biedt velen trainingsprogramma’s aan waardoor u een gevarieerde training kunt hebben op uw loopband, cross- of hometrainer. Fit Hi Way laat zien hoeveel progressie u maakt en helpt u uw trainingsdoel sneller te bereiken.

Kinomap:

Flow Fitness en Kinomap hebben met deze handige workout app de handen ineengeslagen voor dé ultieme sportbeleving. Zo heeft Kinomap alle iConsole producten van Flow Fitness erkend, waardoor u zowel in de sportschool, thuis als onderweg kunt genieten van de ruim 70.000 km aan realistische video’s.
Fiets de Tour de France vanuit uw huiskamer met Kinomap
De Tour de France fietsen, de marathon van New York lopen of gewoon wandelen door de straten van Barcelona? Het kan allemaal met Kinomap. Deze workout app bevat een scala aan realistische video’s waardoor u op elk gewenst moment van de dag kunt deelnemen aan uw favoriete sportwedstrijd, terwijl u geniet van het comfort van uw eigen woonkamer.

Talloze video’s om uit te kiezen?
Nieuwe video’s van over de hele wereld worden elke dag gedeeld door Kinomap gebruikers. Kom nu ook bij groeiende gemeenschap van Kinomap gebruikers en train van thuis uit op uw hometrainer, crosstrainer of roeier met behulp van deze meeslepende filmpjes.

iConsole:

Fitness op tablet en smartphone
Trainen anno nu doet u met de iConsole-modellen van Flow Fitness. Deze moderne apparaten staan in verbinding met een smartphone of tablet en maken een training met behulp van uw favoriete apps mogelijk.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het iRoute programma uit de bijbehorende iConsole + app? Kies een willekeurige route en fiets met behulp van Google Street View door een fantastische omgeving. Of ga voor het standaard programma en kijk intussen naar uw favoriete serie op tv of werk uw social media bij. Met de iConsole + app zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

productinfo

Computer hometrainer DHT2000i
24 programma’s
1   Handmatig
12 Voorgeprogrammeerd
4   Gebruiker
3   Hartslag gestuurd
1   Target Heart Rate
1   Constante Watt
Conditie meting
BMI analysis

Hartslag hometrainer DHT2000i
Hartslagsensoren in het stuur
Hartslag ontvanger (5 kHz ongecodeerd)

Weerstand hometrainer DHT2000i
Computer gestuurd
Permanent Magneet Systeem
32 Niveaus
10 kg roterende massa

Aansluitingen hometrainer DHT2000i
USB poort voor opladen
Bluetooth 4.0

Overige hometrainer DHT2000i
Verstelbaar stuur
Verstelbaar zadel
Kogellagers
135 kg. max. gebruikersgewicht
Lengte 100cm Breedte 50cm Hoogte 140cm

*verplicht

Bekijk productvarianten