Tunturi crosstrainer Signature C65 GRATIS montage

1.249,00

Tunturi crosstrainer Signature C65 GRATIS montage

Artikelnummer: 23TCF65000

1.249,00

(incl. btw)

tunturi-digitale-bluetooth-hartslagmeter-borstband-2

GRATIS borstband bluetooth + Gratis Tunturi Routes!

Voor het trainen met hartslag controle''

Gratis-Bezorging-Montage

Nieuw model 2024 direct beschikbaar''

Vink aan of het apparaat gemonteerd klaar of in doos geleverd mag worden.

Ontdek de veelzijdige Tunturi Signature C65 Crosstrainer, ontworpen om jou een effectieve en comfortabele trainingservaring te bieden:

De Tunturi Signature C65 Crosstrainer biedt een geavanceerde en gebruiksvriendelijke trainingservaring, ideaal voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Waarom de Tunturi Signature C65 Crosstrainer?

 • Magneetrem met servomotor: Schakel moeiteloos tussen de 48 weerstandsniveaus voor een gepersonaliseerde training.
 • Grote slaglengte van 50 cm: Nabootsing van een natuurlijke hardloopbeweging voor optimaal comfort tijdens het trainen.
 • Bluetooth AI monitor: Houd alle trainingsparameters overzichtelijk bij en maak verbinding met apps voor extra motivatie en variatie.

Soepele weerstandsschakeling

Met de onderhoudsvrije magneetrem en servomotor schakel je gemakkelijk tussen de verschillende weerstandsniveaus, waardoor je je training zonder onderbreking kunt aanpassen aan jouw voorkeur en behoeften.

Geavanceerde trainingsmogelijkheden

De C65 Crosstrainer biedt 26 programma’s, waaronder hartslaggestuurde training en wattage programma’s, voor een gevarieerde en uitdagende workout. Met de grote slaglengte en verstelbare handgrepen train je comfortabel en effectief.

Comfortabel en minder belastend

Dankzij het front driven ontwerp is de C65 minder belastend voor de knieën en gewrichten, waardoor het ideaal is voor revalidatie of blessures. De combinatie van vaste en bewegende handgrepen zorgt voor een optimale training van zowel het onder- als bovenlichaam.

Train op jouw niveau

Met 48 weerstandsniveaus en verschillende trainingsprogramma’s kun je jouw workout aanpassen aan jouw fitnessniveau en doelen. Het ingebouwde recovery programma met fitness test meet jouw conditie en voortgang na elke training.

Kies voor de Tunturi Signature C65 Crosstrainer en ervaar een complete en effectieve training, rechtstreeks bij jou thuis!

Levenslang garantie op frame
3 jaar garantie op alle onderdelen
3 jaar garantie op arbeidskosten met service aan huis

productinfo

Ontdek de krachtige Tunturi Signature C65 Crosstrainer, ontworpen om jouw fitnessdoelen te overtreffen:

 • Afmetingen: L 195 x B 74 x H 180 cm
 • Gewicht: 76,5 kg
 • Kleur: zwart
 • Roterende massa: 35 kg
 • Weerstandsniveaus: 48
 • Aantal programma’s: 26
 • Wattage programma: 20 – 350 per 5 W
 • Max weerstand / 60 RPM: 350 W
 • Max gebruikersgewicht: 150 kg
 • Compatibel met Bluetooth borstband
 • Compatibel met analoge borstband (5.0 – 5.4 KHz)
 • Productcode: 23TCF65000
 • EAN: 8717842036570

Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies biedt de Tunturi Signature C65 Crosstrainer een complete trainingservaring voor thuisgebruik.

Waarom kiezen voor de Tunturi Signature C65 Crosstrainer?

 1. Geavanceerde technologie: Met 48 weerstandsniveaus en 26 trainingsprogramma’s kun je jouw training aanpassen aan jouw behoeften en vooruitgang.
 2. Comfortabel en stabiel: Dankzij de grote afmetingen en het stevige ontwerp biedt deze crosstrainer een comfortabele en stabiele trainingservaring, geschikt voor gebruikers tot 150 kg.
 3. Bluetooth compatibiliteit: Maak verbinding met je favoriete fitnessapps en houd je voortgang bij met een Bluetooth borstband, voor een nog effectievere workout.
 4. Optimale weerstand: Met een maximale weerstand van 350 W bij 60 RPM kun je jouw training naar een hoger niveau tillen en jezelf blijven uitdagen.
 5. Duurzaam en betrouwbaar: De Tunturi Signature C65 Crosstrainer is gebouwd om lang mee te gaan en is voorzien van hoogwaardige materialen voor een duurzame en betrouwbare prestatie.

Investeer in jouw gezondheid en fitness met de Tunturi Signature C65 Crosstrainer en haal het maximale uit elke workout, zonder de deur uit te hoeven!

*verplicht

Bekijk productvarianten