Tunturi crosstrainer performance C60 showroommodel

949,00

Tunturi crosstrainer performance C60 showroommodel

Artikelnummer: 20TCR60000-9

949,00

(incl. btw)

tubing-14tusyo016-sfeer

GRATIS tubing + Gratis ''extra'' Tunturi Routes Premium!

voor het trainen van diverse spiergroepen

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef bij opmerkingen aan dat het showroom model gemonteerd klaar geleverd mag worden.

De Tunturi crosstrainer performance C60 is het apparaat voor de echte liefhebbers van sporten. Deze stevige crosstrainer helpt je op weg naar je persoonlijke fitnessdoelen en behoeften. Kies uit 26 programma’s de trainingsmethode die bij je past. Naast 12 voorgeprogrammeerde trainingen en 4 gebruikers programma’s heeft de C60 bekende specialistische trainingsmethoden als het wattage programma, het hartslag gestuurde programma en de conditie test. Daarnaast heeft deze crosstrainer unieke Tunturi trainingen via kinomap en zwift. Deze programma’s geven op een schematische manier landschappen weer waar je doorheen beweegt. Loop je bergop, dan wordt de weerstand hoger. Bergaf loopt juist gemakkelijker. Tunturi routes haalt de beleving van buiten sporten in huis. Met filmbeelden sport je in mooie omgevingen zoals het Toscaanse landschap. Als je sneller beweegt, ga je ook sneller door het landschap heen. Op routes door bergen reageert de weerstand van je crosstrainer op de helling die je loopt.

Let op: Bij elke Tunturi trainer met Bluetooth kan je de gratis Tunturi app koppelen en heb je altijd 15 films gratis erbij. Dit maakt de training veel leuker en afwisselender.

De C60 beschikt over bluetooth waardoor deze direct kan worden gekoppeld met apps zoals Tunturi Routes, Iconsole+ en Kinomap. Ook is de C60 professioneel inzetbaar,

Levenslang garantie op frame
3 jaar garantie op alle onderdelen
3 jaar garantie op arbeidskosten met service aan huis

Let op: Dit showroom model word gemonteerd klaar geleverd en is helemaal perfect in orde, U kan dus meteen beginnen met de training. Voor al onze showroom artikelen geldt dat deze getest en 100% werkend zijn. Ook geldt hier de originele fabriek garantie op dit product. Het gemonteerde apparaat wordt goed verpakt samen met het cadeau en handleiding via levering gelijkvloers door onze bezorger die vooraf bericht via mail welke dag en tijd de bestelling wordt bezorgd.

De Tunturi C60 Crosstrainer is gemaakt voor fysiotherapeuten en sportkantines. De programma’s zijn ontwikkeld om in iedere behoefte te voorzien en het apparaat zelf is geschikt voor intensief gebruik. De weerstand van deze crosstrainer wordt opgewekt door een Electro magneet met EMS inductie. Deze weerstand is zeer nauwkeurig, waardoor het wattage programma goed kan meten hoeveel prestatie je levert en je calorie verbranding goed wordt weergegeven. Verder heeft deze crosstrainer 32 verschillende weerstand niveaus, waardoor het gemakkelijk wordt om vooruitgang in kleine stappen te zetten.

Op de Tunturi C60 Crosstrainer zit een bidonhouder en een bidon wordt mee gestuurd. De hartslag functie werkt met sensoren op het stuur. Je kunt je hartslag ook met een borstband meten, maar die zit niet standaard bij dit apparaat. Op het display, direct onder het scherm, zit een houder om je eigen tablet op te zetten.

productinfo

Specificaties Tunturi Crosstrainer C60

Algemeen crosstrainer C60:

Remsysteem Electro magnet system (EMS) / Induction
Gewicht vliegwiel 32 kg
Weerstand tot 10-350 watt (stappen van 5)
Ergometer
Slaglengte 40 cm
Voeding Adapter 230 V-AC
Voetpedalen Comfort grip
Opgebouwde afmetingen (LBH) 144x67x164
Product gewicht 66 kg
Max gebruikersgewicht 135 kg
Artikel code 20TCR60000
EAN code 8717842033869
Doos afm. & gewicht (Doos LBH cm – kg) 145x45x68 – 71kg

Ergonomie crosstrainer C60:

Verstelbare monitor
Stuur Vast en draaibaar
Contact hartslag via hanscensoren
Telemetrische HR ontvanger ingebouwd
Borstband (5 – 5.4 Khz) Optie
Bidonhouder en bidon
Transportwielen

Monitor crosstrainer C60:

Programma display 5,5 Inch color LCD BACKLIGHT
Programma’s totaal 26 (12 Preset, 1 Watt, 1 Target Heart, Manual, 1 Quick start, 1 Conditietest, 4 User)
Weerstandniveaus 32
Conditietest
Tijd, Afstand, Calorie

*verplicht

Bekijk productvarianten