Kettler crosstrainer Optima 200 GRATIS montage

749,00

Kettler crosstrainer Optima 200 GRATIS montage

Artikelnummer: CT1022-100

749,00

(incl. btw)

flow-fitness-onderlegmat

GRATIS mat

Voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar binnen 1a3 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

De nieuwe Kettler Crosstrainer Optima 200 is een gebruiksvriendelijk apparaat met diverse trainingsmogelijkheden. Het eenvoudige navigatie menu bestaat uit een draai- en drukknop en 2 toetsen. Hiermee schakel je tussen de verschillende taal instellingen, selecteer je het juiste gebruikersprofiel, zet je de weerstand op het gewenste niveau en kies je uit 10 verschillende programma’s de training waar je zin in hebt. De Optima 200 geeft tijdens je training de tijd, snelheid, afstand, omwentelingen per minuut, polsslag en je energie verbruik aan. Daarnaast zie je tijdens het sporten op het 117 x 86 mm LC scherm je trainingsprestatie, het weerstand niveau en je polsslag zone. Zowel tijdens als na de training krijg je de gemiddelde waardes van je training te zien. Het LC scherm is goed af te lezen door gebruikers van iedere lichaamslengte.

De Kettler Optima 200 Crosstrainer heeft een behuizing van kunststof met acrylglas. Dit is stevig en transpiratie resistent. Alle scharnieren zijn voorzien van dubbele kogellagers en de aandrijfrondes van pendellagers. Dit maakt deze crosstrainer waar je lang plezier van kunt hebben.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service
10 jaar GARANTIE op het frame en 5 jaar op de magneetstang

direct leverbaar en Bestel nu”

De crosstrainer OPTIMA 200 geeft je die extra portie motivatie bij elke training. Ongeacht het tijdstip waarop u met uw training begint – met zijn veelzijdige mogelijkheden staat de OPTIMA 200 altijd stabiel en afwisselend aan uw zijde. Het vliegwiel van 14 kilo is met een magnetisch remsysteem op 15 weerstandsniveaus aan uw persoonlijke plannen aan te passen. Zelfs na de 10 trainingsprogramma’s (inclusief een hartslagtraining) is het nog lang niet voorbij: met de editor van het hoogwaardige controle display kun je je programma individueel aanpassen. Ongeacht welk programma u zojuist hebt geselecteerd, het display toont u altijd uw trapprestaties in realtime, de hartslagzone en uw hartslag.
Net zo robuust als alle Kettler-apparaten, kunt u op de OPTIMA 200 backwheeler vertrouwen voor aangename en gewrichtsvriendelijke bewegingen. En omdat het altijd motiverender is om in teamverband te trainen, kun je de Kinomap-trainingsapp via Bluetooth inschakelen en jezelf aanmoedigen om samen met gelijkgestemden op je best te presteren. Natuurlijk heeft dit apparaat ook alle voordelen van de OPTIMA-serie: transportrollen, optionele borstriem, verstelbare treden, ergonomische handgrepen, modern design.
De OPTIMA 200 zorgt er volhardend en afwisselend voor dat je nooit zonder motivatie komt te zitten.

productinfo

Specificaties: Kettler crosstrainer Optima 200

Aantal programma’s 10
Aantal trainingsniveaus 15
Aantal user programma’s 5
Afmetingen (LxBxH) 132 x 62 x 169 cm
Belastbaar gewicht 130 kg
Borstband optioneel
Heart Rate Controlled programma
Garantie thuisgebruik aan huis
Positie vliegwiel achter
Recovery test
Stroomvoorziening netstroom
Lagers kogellagers en pendellagers
Verlicht display LC
Voetsteunen instelbaar
Waterpas verstelbaar
Weerstandsysteem magnetisch
Hartslag meting handcensor
Transportwieltjes
Gewicht vliegwiel 14 kg
Monitor weergave Tijd, snelheid, afstand, omwentelingen per minuut, polsslag en energieverbruik
Kleuren Zwart
Materialen Metaal en kunststof
Tablethouder
Paslengte 39 cm Ellipshoogte 23 cm
Afstand tussen voetplaten 23 cm
Anti-slip pedalen
Merk Kettler

*verplicht

Bekijk productvarianten