Flow Fitness Crosstrainer Perform X4i

1.599,00

Flow Fitness Crosstrainer Perform X4i

Artikelnummer: FFP20401

1.599,00

(incl. btw)

Uitverkocht

flow-fitness-onderlegmat

GRATIS mat

Voor bescherming van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorgd

Direct leverbaar binnen 1a3 werkdagen

Geef bij opmerkingen aan dat het apparaat nieuw in doos of gemonteerd klaar geleverd mag worden.

De Flow Fitness Crosstrainer Perform X4i gebruik je voor stevige sportprestaties in je eigen huis. Deze crosstrainer maakt het gemakkelijk om in een ‘flow’ te komen, waarbij alles soepel loopt en sporten bijna vanzelf gaat. Dat heeft te onder andere te maken met de 52 cm staplengte, de beweging van de 30 kg zware roterende massa, de ondersteuning van de super stabiele dubbele rails en de aangenaam dempende “kussens” op de voetpedalen.
Ook het gemakkelijke bedieningspaneel en de sneltoetsen van de X4 dragen bij aan een goede sportervaring. Op deze crosstrainer schakel je gemakkelijk tussen de 12 verschillende programma’s, en ben je snel bij de training die het beste bij je past. De 20 verschillende weerstand niveaus geven je alle ruimte om je training uitdagender of gemakkelijker te maken. Wil je meer afwisseling in je training? De hoek van de pedalen van de Flow Fitness Perform X4 Crosstrainer is verstelbaar, waardoor je zelf kunt bepalen op welke manier je voeten op het apparaat staan. Door deze hoek te veranderen beweegt je lichaam op een andere manier, en dat effect ga je voelen in je benen en je kuiten. Je training op deze manier afwisselen is goed om spieren te trainen die nog niet voldoende aan bod komen in je normale sportactiviteiten, en kan ook spiergewenning doorbreken en een extra impuls geven aan je sportieve prestaties.
Voor extra comfort tijdens het sporten heeft de Flow Fitness Perform X4 Crosstrainer een ingebouwde ventilator en een audio plug-in. Vanaf nu verkoeling en je eigen muziek tijdens het sporten.

10 jaar garantie op frame
3 jaar garantie op alle onderdelen
3 jaar garantie op arbeidskosten met service aan huis

BESTEL NU”

Records zijn er om gebroken te worden en ultieme prestaties gaan gepaard met het ‘Flow gevoel’, waarbij alles klopt en samenvalt op dat ene speciale moment. Ervaar het met de Perform X4 Crosstrainer en verbeter je prestaties. Hierin is de Perform X4 uniek, maar het is meer…
De Perform X4 Crosstrainer is een professionele ‘Front Drive’ crosstrainer geschikt voor de intensieve sporter. Het 20 inch slaglengte met een roterende massa van maar liefst 30kg creëert een ongeëvenaarde vloeiende elliptische beweging. Het ‘Duo Rail Systeem’ zorgt voor maximale stabiliteit en comfort. Verleg het accent op uw beenspieren met de in hellingshoek verstelbare pedalen. Zomaar een aantal specifieke eigenschappen van de Perform X4 Crosstrainer.

productinfo

Specificaties Crosstrainer Perform X4i 

Computer Perform X4i:
Totaal aantal programma’s 12
Handmatig programma 1
Voorgeprogrammeerde programma’s 7
Gebruikersprogramma 2
Hartslag gestuurd programma 2

Hartslag meting Perform X4i:
Hartslag registratie Handsensoren
Hartslagontvanger 5kHz Compatible
Borstband Flow Fitness Hartslagband (Optioneel)

Technische specificaties Perform X4i:
Weerstandbediening Computer gestuurd
Weerstandsysteem Permanent magneet
Weerstandniveaus 20
Scharnierpunten Voorzien van kantel- en kogellagers
Roterende massa 30 kg
Max. Gebruikersgewicht 170 kg
Afmeting (lxbxh) 198 x 60 x 170 cm

Ergonomie Perform X4i:
Slag Lengte 20 inch/52 cm
In hoogte verstelbare voetpedalen

Extra Perform X4i:
Ventilator
Speakers en audio plug-in

*verplicht

Bekijk productvarianten