Flow Fitness Crosstrainer Perform X2i GRATIS montage

949,00

Flow Fitness Crosstrainer Perform X2i GRATIS montage

Artikelnummer: FFP19404

949,00

(incl. btw)

Uitverkocht

20TCR60000_Hero_C60_NL

Wij adviseren de crosstrainer tunturi C60

Kijk op de website voor de speciale prijs''

Gratis-Bezorging-Montage

Geef bij opmerkingen aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Op zoek bent naar een goede crosstrainer voor thuis of voor fysio gebruik, de Flow Fitness crosstrainer Perform X2i biedt je zoveel trainingsmogelijkheden dat je nooit meer iets anders wilt. De crosstrainer beschikt o.a. over een 18,5 kg vliegwiel aan de achterzijde, 24 verschillende programma’s, 69 weerstandsniveaus en een bluetooth ontvanger voor nóg meer trainingsvariaties.

Design en uitstraling

De Perform X2i van Flow Fitness is uitgevoerd in het zwart, met kleine blauwe details. Hierdoor geeft de crosstrainer een stoere en strakke uitstraling aan je interieur of juist een professionele look aan je trainingsruimte. Het vliegwiel van deze crosstrainer is bevestigd aan de achterzijde, waardoor deze ook nog eens minder ruimte in beslag neemt dan een crosstrainer met vliegwiel aan de voorzijde.

Handgrepen

Met je handen pak je tijdens je training de twee buitenste, licht gebogen, handgrepen vast. Hierdoor maak je met je armen grote bewegingen en verbrand je dus nog meer calorieën. Je kunt er ook voor kiezen om je handen op de twee binnenste handgrepen te laten rusten. Hier vind je tevens de contactsensoren die je hartslag bijhouden en quick keys voor gemakkelijke navigatie.

Pedalen

De X2i Crosstrainer heeft pedalen met anti-slip laag voor een veilige workout. De pedalen zijn in 3 verschillende posities verstelbaar.

Een training op de Perform X2i

Een training op deze nieuwe crosstrainer van Flow Fitness richt je helemaal zelf in. Kies uit maar liefst 24 verschillende programma’s, waaronder ook hartslag gestuurde programma’s. Deze programma’s passen zich volledig aan op jouw persoonlijke hartslag. Je hartslag meet je door je handen op de contactsensoren in de handgrepen te plaatsen of door een bluetooth borstband te gebruiken.

Ga je voor een handmatig programma? Dan kies je zelf de gewenste weerstand. De Perform X2i beschikt over een elektromagnetisch weerstandsysteem met maar liefst 69 verschillende weerstandniveaus. Deze weerstandsniveaus stel je in in stappen van 5 Watt, waarbij de minimale weerstand 10 Watt is en de maximale weerstand 350 Watt.

Meer variatie met bluetooth

Omdat de Flow Fitness X2i over een bluetooth ontvanger beschikt, koppel je deze eenvoudig aan de gewenste trainingsapps. Onder andere iConsole en Kinomap zijn compatibel met de X2i. Deze apps geven je een unieke trainingsbeleving met levensechte routes en overzichten van jouw trainingen.

Gebruiksvriendelijk LCD Display

Tijdens je workout op de crosstrainer houd je al je prestaties bij via het LCD display. Dit display met achtergrondverlichting geeft je inzicht in de volgende gegevens: tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag. Daarnaast is de console voorzien van een handige tablethouder en een usb-poort om je tablet of smartphone op te laden.

10 jaar garantie op frame
3 jaar garantie op alle onderdelen
3 jaar garantie op arbeidskosten met service aan huis

productinfo

Specificaties Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer

Merk: Flow Fitness
Categorie: Professionele Crosstrainers
EAN Code: 8718591682216
Artikelcode: FFP19404
Aantal programma’s: 24
Aantal weerstandsniveaus: 69
Aantal user programma’s: 4
Afmetingen (LxBxH): 146 x 63 x 163 cm
Belastbaar gewicht: 140 kg
Borstband mogelijkheid: Ja, Bluetooth
Ergometer: Ja
Positie vliegwiel: Achter
Roterende massa: 18,5 kg
Stroomvoorziening: Netstroom
Type display: LCD
Verlicht display
Verstelbare voetsteunen
Waterpas verstelbaar
Weerstandsysteem: Elektrische magneet
Gewicht fitness toestel: 56 kg
Hartslag meting via handsensoren en borstband
Transportwieltjes: Ja
Afmetingen verpakking (LxBxH): 137 x 39,5 x 65,5 cm
Gewicht met verpakking: 62 kg
Monitor weergave: Tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën, hartslag
Kleuren Zwart
Materialen: Metaal, kunststof
Tablethouder
Paslengte: 42 cm
Compatible met smartphone: Ja
Connectivity: Bluetooth
Anti-slip pedalen
Apps Kinomap
iConsole+

*verplicht

Bekijk productvarianten