Nieuwe Kettler Ergometers C3, C12 en C8 en C10

De nieuwe lijn KETTLER producten van 2016 zijn nu al een succes ! De nieuwe hometrainers en Ergometers van kettler zijn een verrijking voor de thuis fitness sporters. De mooie en uiteraard degelijke hometrainers Giro C1, Giro S1, Giro C3 en Giro S3 zijn de basis modellen waarvoor de C staat voor lage instap en de S voor een sportieve variant.

Giro_C3_kettler

Bij de Kettler Ergometers kunnen we de Duitse Kettler kwaliteit en degelijkheid ook zeer zeker terugvinden door diverse watt georiënteerde trainingen. De meest eenvoudige ERGO C6 of S6 geeft U voldoende mogelijkheden voor een geschikte training of revalidatie.
De Ergo C8, C10 en C12 zijn met hun moderne en veelzijdige mogelijkheden dan weer kenmerkend voor meer plezier bij de Workout. De C12 is hier dan ook het TOP model en het luxe paardje onder de KETTLER ergometers.

kettler ergometen c12

Display Kettler ergometers

NIEUW hier is het premium display:

Het nieuwe TOP display van kettler biedt alle functies van de Advanced displays en bovendien nog veel meer. De veel gebruikte programma’s IPN coaching en HIT training zijn net zo aan boord als de nieuwe innovatieve programma configurator voor een oneindig aantal individuele trainingen. Hartfrequentie coaching is door de weergave van veelkleurige polsslagzones en HRC-TRAINING bijzonder comfortabel. De Bluetooth-interface biedt toegang tot de Fitness-APP-Wereld en KettMaps alsook tot KETTLER World Tours.

IPN Coaching – De “personal training” in het apparaat
De vraag die zich veel fitness klanten stellen: Ik heb een personal trainer nodig die me exact verteld hoe lang en intensief ik moet trainen. Daarom is hier de IPN Coaching geïntegreerd. Na een persoonlijke belastingtest stelt de Premium display 24 op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor. En deze zijn volgens het sportwetenschappelijke concept van het Instituut voor Preventie en Nazorg (IPN) in Keulen ontwikkeld.
Afb. Ergo premium Display