De meest exclusieve crosstrainer de Tunturi Platinum Pro

Als trainen voor jou een belangrijk deel van je leven is moet je echt kennismaken met de Tunturi Platinum Pro Crosstrainer. Daarmee trakteer je jezelf zo vaak als je wilt op een full body work-out op jouw niveau. De platinum pro crosstrainer van Tunturi is het paradepaardje van de crosstrainers. De crosstrainer is adaptief. Dat wil zeggen dat hij zich aanpast aan jouw behoeften. Met deze crosstrainer ben je in staat om niet alleen in de sportschool, maar ook thuis te trainen als een professional.

Bekijk hier de actuele prijs en bestel >

Veel keuze uit programma’s

Met de Tunturi Platinum Pro Crosstrainer beschik je over heel veel mogelijkheden om de training optimaal op je behoeften af te stemmen. De crosstrainer heeft 58 verschillende weerstandsniveau’s, die je kunt gebruiken in 43 programma’s. Tijdens het trainen kun je op een monitor verschillende parameters in de gaten houden. Het videoscherm laat levensechte beelden zien van allerlei omgevingen. De beelden worden afgestemd op de snelheid waarmee je loopt. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je buiten loopt. Deze crosstrainer is daardoor geschikt voor thuis, maar kan ook in een professionele omgeving worden gebruikt.

Ergonomisch ontwerp

Bij het ontwikkelen van deze crosstrainer speelde ergonomie een grote rol. Het is immers belangrijk dat je tijdens het trainer comfortabel kunt bewegen en niet kunt uitglijden of vallen. Daarom zijn de armsteunen zo ontwikkeld dat je ze op verschillende manieren kunt vastpakken. Ook de handgrepen dragen bij een natuurlijke houding tijdens het trainen. En de comfort pedalen garanderen dat je niet uitglijdt. Om op tijd vocht aan te vullen is de bidonhouder zo gemonteerd, dat je er tijdens het trainen gemakkelijk bij kunt.

Scandinavisch design

De Tunturi Platinum Pro Crosstrainer is ontwikkeld in de kenmerkende Tunturi-vormgeving. Compact, met een duidelijk profiel, maar toch heel herkenbaar dankzij de specifieke Scandinavische details. Deze crosstrainer borduurt voort op de legendarische Tunturi W1. Dat was in 1969 de eerste hometrainer met een ergometer. In feite was dat het moment waarop de fitnessmarkt en –cultuur van vandaag zich begon te ontwikkelen. Uiteraard wordt er op deze crosstrainer een ruime garantie gegeven.