De luxe Tunturi Loopband Platinum Pro 5 HP

De Tunturi Loopband Platinum Pro 5 HP is een zwaar uitgevoerd fitnessapparaat. Hij is zowel geschikt voor gebruik in huis als in een sportschool. Deze loopband kan worden gebruikt voor recreatief gebruik, voor professionele hardlooptrainingen. De zeer lage beginsnelheid maakt het apparaat zeer geschikt voor ondersteuning van een revalidatie na een operatie of blessure. Kortom, deze loopband is een professioneel fitnesstoestel waar je in allerlei omstandigheden veel plezier aan kunt beleven.

Overdekt buiten trainen

De Tunturi Loopband Platinum Pro 5 HP is uitgerust met een beeldscherm waarop videobeelden worden getoond van de omgeving waarin je wilt trainen. Er is een ruime keuze uit prachtige gebieden. Ga bijvoorbeeld eens trainen in de heuvels rond Toscane. De videobeelden worden aangepast aan de snelheid waarmee je loopt, zodat het net lijkt alsof je werkelijk buiten loopt. Naast het kiezen van een omgeving naar keuze kun je ook de intensiteit van de training optimaal instellen. Er is keuze uit 28 programma’s.

Veilig trainen

Intensief trainen mag niet leiden tot ongelukken. Daarom is de Tunturi Loopband Platinum Pro 5 HP zo ontwikkeld dat je er veilig op kunt trainen. De loopband is daarbij cruciaal. Die is gemaakt van Orthopedic+ materiaal, dat maximale ondersteuning en grip biedt. De mat wordt niet glad, dus je kunt niet uitglijden of vallen. Tijdens het trainen kun je goed in de gaten houden hoe je er lichamelijk voor staat. Je kunt je hartslag meten met behulp van een borstband of met de in de loopband geïntegreerde handsensoren. De meetwaarden worden getoond op een display met grote duidelijke cijfers, die goed leesbaar zijn. Naast de hartslag kun je ook de snelheid en de afstand in de gaten houden. En als je tijdens het trainen dorst krijgt kun je gemakkelijk bij de bidonhouder.

Scandinavisch design

De Tunturi Loopband Platinum Pro 5 HP heeft de kenmerkende Scandinavische Tunturi-vormgeving. Compact, met een duidelijk profiel, en heel herkenbaar. Uiteraard wordt er op deze loopband een ruime garantie gegeven. Dat is een signaal dat Tunturi vertrouwen heeft in de eigen fitnessapparatuur. De ruime garantie geeft ook het vertrouwen dat je met deze loopband jarenlang met veel tevredenheid op een professionele manier kunt trainen.