De 5 meest verkochte hometrainers

Defitnessspecialist heeft onderzoek gedaan naar de hometrainers die het vaakst gekocht zijn via de webshop. Het resultaat hebben wij samengevat met de 5 beste en meest verkochte hometrainers.

De 5 populairste hometrainers

1. Hometrainer Giro P black Kettler

De Giro P black Kettler is de meeste verkochte hometrainer van 2016. Op dit moment is dit Kettler model ook scherp geprijsd op de fitness specialist. De hometrainer een volwaardige hometrainer met een ergonomisch zadel dat in hoogte en horizontaal kan worden versteld.  De hometrainer Giro P is een voltreffer in prijs en kwaliteit.
Het bevat tevens een hartslag en trainingscomputer.

hometrainer meest verkocht Giro p black

2. Hometrainer DHT250i UP Flow fitness
Een unieke en kwalitatief hoogwaardige model hometrainer van het merk Flow Fitness. Dit model wordt veel verkocht. De DHT250i is een prima geschikt om aan te sluiten op je tablet of smartphone dit icm de iConsole+ app.

flow fitness hometrainer

3. Hometrainer Pure 10.1 Tunturi
D
e Tunturi model mag niet ontbreken in de lijst van meest verkochte hometrainers. De Pure 10.1 Tunturi wordt op dit momet het meest verkocht. De Tunturi hometrainer heeft 60 weerstandsniveaus en 127 trainingsprogramma’s. Dit model is geschikt voor zowel thuisgebruik en fysiotherapie.

4. Hometrainer Golf C2 Kettler
De nieuwe Kettler hometrainer Golf C2 is een volwaardige hometrainer voor de gemiddelde gebruiker. Deze hometrainer is scherp geprijsd en biedt voldoende mogelijkheden voor de thuisgebruiker. Nu inclusief kado bij aanschaf.

5. Hometrainer ERGO C12 Kettler
De nieuwe Kettler ERGO C12 is QUALITY-TIME in het Kettler ergometer programma. Het is een nieuw model met erg veel opties.