Tunturi PT80 Power Tower

449,00

Tunturi PT80 Power Tower

Artikelnummer: 17TSPT8000

449,00

(incl. btw)

Gratis-Bezorgd

Direct leverbaar en binnen 2 werkdagen in huis

Met duidelijke montage handleiding

Tunturi PT80 Power Tower – All-in-One Fitness Station voor Krachtige Training

De Tunturi PT80 Power Tower is de ultieme keuze voor het trainen van je armen, borst, rug en buikspieren, en dat allemaal met behulp van je eigen lichaamsgewicht. Dit veelzijdige Pull Up / Dip station biedt fanatieke krachtsporters talloze mogelijkheden voor een intense work-out, en dat allemaal in het comfort van je eigen huis.

Belangrijke Kenmerken:

 1. Diverse Trainingsmogelijkheden: Ervaar een stevige work-out met verschillende mogelijkheden, waaronder pull-ups, dips en buikspieroefeningen. Train effectief en efficiënt om jouw fitnessdoelen te bereiken.
 2. Ruimtebesparende Opties: De afneembare buikspierbank kan handig worden opgehangen aan het krachtstation, waardoor kostbare ruimte wordt bespaard. Train slim en optimaliseer de beschikbare ruimte in jouw home gym.
 3. Volledig Verstelbare Accessoires: Pas vrijwel alle accessoires aan naar jouw voorkeuren en trainingsbehoeften. De PT80 Power Tower is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zodat je elke oefening kunt aanpassen aan jouw niveau.
 4. Stevige en Duurzame Constructie: Vertrouw op de stevige en duurzame stalen constructie van de PT80. Train met vertrouwen, wetende dat dit fitnessstation gebouwd is om lang mee te gaan.
 5. 2 Jaar Garantie: Wij bieden 2 jaar garantie op de Tunturi PT80 Power Tower, waardoor je met volledige gemoedsrust kunt investeren in jouw fitnessdoelen.

Transformeer jouw thuiswork-out met de Tunturi PT80 Power Tower en creëer jouw eigen privé sportschool. Bestel nu en begin met trainen op jouw voorwaarden.

productinfo

Ontdek de indrukwekkende specificaties van de Tunturi Power Tower PT80, jouw ideale metgezel voor een complete home workout. Deze SEO-vriendelijke productbeschrijving zet jou op weg naar een doelgerichte en effectieve fitnesservaring.

Belangrijkste Specificaties:

 • Opklapbaar Ontwerp: Bespaar ruimte wanneer nodig, en behoud flexibiliteit in je trainingsruimte.
 • Afmetingen Opgebouwd: L 123 x B 124 x H 218 cm, biedt een stevig platform voor veelzijdige oefeningen.
 • Gewicht: Met een robuust productgewicht van 67,5 kg ervaar je stabiliteit tijdens elke workout.
 • Maximaal Gebruikersgewicht: Geschikt voor diverse gebruikers met een indrukwekkend draagvermogen van 150 kg.
 • Artikelcode: 17TSPT8000 voor eenvoudige identificatie en bestellen.
 • EAN-code: 8717842027837, zodat je zeker bent van de authenticiteit van je aankoop.
 • Doos Afmetingen & Gewicht:
  • [1] L 135 x B 46 x H 18 cm, weegt 22 kg
  • [2] L 206 x B 23 x H 12 cm, weegt 17,5 kg
  • [3] L 108 x B 59 x H 29 cm, weegt 35 kg

Investeer in de Tunturi PT80 Power Tower en ontdek de veelzijdigheid van een compact en duurzaam trainingsstation. Bestel nu en ervaar een complete workout op elk moment vanuit het comfort van je eigen huis. Optimaliseer je trainingsroutine en bereik jouw fitnessdoelen!

*verplicht

Bekijk productvarianten