Tunturi PT40 Power Tower

299,00

Tunturi PT40 Power Tower

Artikelnummer: 17TSPT4000

299,00

(incl. btw)

Gratis-Bezorgd

Tunturi PT40 Power Tower – Compact, Effectief en Duurzaam voor Boven lichaamstraining

Wil je je bovenlichaam versterken zonder grote gewichten of ingewikkelde apparaten? De Tunturi PT40 Power Tower biedt de perfecte oplossing, gebruikmakend van je eigen lichaamsgewicht. Compact en doeltreffend, dit krachtstation past zelfs in de kleinste ruimtes.

Belangrijke Kenmerken:

 1. Boven lichaamstraining met Eigen Lichaamsgewicht: Train je bovenlichaam effectief door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht. De PT40 is ontworpen voor veelzijdige en krachtige oefeningen.
 2. Compact en Geschikt voor Thuis of Sportschool: Dankzij het compacte ontwerp is de PT40 ideaal voor thuisgebruik. Zet het in de sportschool neer of integreer het moeiteloos in je thuisfitnessruimte.
 3. Stevige Stalen Constructie: De PT40 is gebouwd om lang mee te gaan. De stevige stalen constructie met matzwarte poedercoating biedt duurzaamheid en stabiliteit tijdens elke workout.
 4. Veelzijdige Oefeningen voor een Intensieve Work-out: Ontdek de verscheidenheid aan oefeningen die mogelijk zijn met de PT40. Van pull-ups tot dips, dit krachtstation biedt alles voor een intensieve en gevarieerde training.
 5. 2 Jaar Garantie: Wij bieden 2 jaar garantie op de Tunturi PT40 Power Tower, zodat je met vertrouwen kunt investeren in jouw fitnessdoelen.

Transformeer je boven lichaamstraining met de Tunturi PT40 Power Tower en bereik krachtige resultaten. Bestel nu en ervaar de voordelen van deze compacte en duurzame toevoeging aan je fitnessroutine.

productinfo

Ontdek de superieure specificaties van de Tunturi Power Tower PT40 en geef je home gym een upgrade met dit krachtige trainingsstation. Hier zijn de kenmerken die deze PT40 onderscheiden, en waarom het jouw perfecte fitnesspartner is.

Belangrijkste Specificaties:

 • Afmetingen Opgebouwd: L 120 x B 113 x H 222 cm, biedt een ruimtebesparende en krachtige oplossing voor een complete workout.
 • Gewicht: Slechts 35 kg, waardoor het zowel robuust als gemakkelijk te verplaatsen is.
 • Maximaal Gebruikersgewicht: Robuust ontwerp met een draagvermogen van 120 kg, geschikt voor verschillende gebruikersniveaus.
 • Artikelcode: 17TSPT4000 voor eenvoudige identificatie en bestellen.
 • EAN-code: 8717842027813, waarmee je de authenticiteit van je aankoop waarborgt.
 • Doos Afmetingen & Gewicht: Compacte verpakking van L 148 x B 60 x H 16 cm, wegend slechts 38 kg.

Kies voor de Tunturi Power Tower PT40 en til je fitnesservaring naar nieuwe hoogten. Bestel vandaag nog en ontdek waarom dit veelzijdige trainingsstation essentieel is voor een complete en uitdagende workout. Investeer in je gezondheid en start jouw fitnessreis met de Tunturi PT40!

*verplicht

Bekijk productvarianten