Tunturi Massage Gun

105,00

Tunturi Massage Gun

Artikelnummer: 14TUSYO059

105,00

(incl. btw)

Direct leverbaar

De Tunturi Massage Gun is het beste middel voor direct spierherstel, stress en pijn afname. Met de bij geleverd hulpstukken, een comfortabel handvat, een batterijduur van 5 uur en een handige opbergkoffer is dit apparaat de uitvinding voor elk moment van de dag even te bekomen van diverse klachten. Binnen de korste tijd ben je van pijn af en zijn je spieren weer optimaal in vorm.

Dus een totale herstelling van je lichaam na 5 min. gebruik gemaakt te hebben van de Tunturi Massage Gun. Deze massage pakt diverse spiergroepen aan en zorgt voor een goede stimulatie van de bloedsomloop naar de spieren. Dit prikkelt de spieren, verlicht de pijn en verkleint de kans op blessures. Naast pijnbestrijding verbetert de massage gun je mobiliteit waardoor weer beter kan functioneren. Ook voor cooling-down en versnelling van je warming-up is de massage gun dé oplossing.

Mentale ontspanning met de Massage Gun:

Naast het fysieke herstel zorgt deze ook voor mentale ontspanning tijdens hectische periodes. Door het gebruik van het massage apparaat komen er hormonen vrij waardoor je lichaam zich weer goed voelt. Deze hormonen bieden je rust, ontspanning en een goede gemoedstoestand.

Het LED touchscreen op het apparaat maakt het eenvoudig een snelheid te kiezen en geeft daarnaast het resterende accuvermogen aan. De krachtige lithium accu heeft een gebruiksduur van vijf tot elf uur, afhankelijk van de massagesnelheid die je gebruikt. De massage gun heeft drie vooraf ingestelde programma’s en een handmatige modus. Het apparaat is licht in gewicht en in het handig koffertje overal mee heen te nemen. Het apparaat is met 50-60 db stil in gebruik.

Voordelen
✔ Vermindert stress, pijn en spierspanning
✔ Stimuleert de bloedsomloop
✔ Met 20 verschillende snelheden van 1200 tot 3300 omwentelingen per minuut
✔ Met 4 kopstukken voor massage van verschillende lichaamsdelen en spiergroepen
✔ Met drie programma’s en een handmatige modus
✔ Stil in gebruik

productinfo

Specificaties
○ Afmeting: L 23 x B 7 x H 24,5 cm
○ Gewicht: 1360 gr
○ Materiaal: ABS
○ Kleur: zwart en groen
○ Aantal snelheden: 20
○ Aantal kopstukken: 4
○ LED touchscreen
○ RPM: 1200 – 3300
○ Accuduur: 5 – 11 uur
○ Motor: 20W, 50-60 db
○ Product code: 14TUSYO059
○ EAN code: 8717842033005

*verplicht

Bekijk productvarianten