Tunturi Kettlebell PVC 10 kg

21,95

Tunturi Kettlebell PVC 10 kg

Artikelnummer: 14TUSCL106

21,95

(incl. btw)

Direct leverbaar (verpakking beschadigd)

Ontdek de veelzijdigheid van de Tunturi PVC Kettlebell 10 kg voor een complete workout!

De populariteit van de kettlebell groeit, en terecht! Het is een snelle en effectieve manier om al je spieren te trainen, waardoor het ook wel bekend staat als de ‘total gym machine’. Zowel thuis als in de sportschool is de kettlebell onmisbaar geworden. In het assortiment van Tunturi vind je de PVC Kettlebell van 10 kg. Gemaakt van duurzaam PVC en gevuld met zand, biedt deze kettlebell een betaalbaar alternatief voor gietijzer, zonder in te leveren op prestaties.

Voordelen van de Tunturi PVC Kettlebell – Kettlebell – 10 kg:

– Perfect voor een complete body workout: verbeter spierkracht, coördinatie, flexibiliteit en kernstabiliteit. – Gemakkelijk schoon te maken. – Voordeliger dan een gietijzeren kettlebell. – Comfortabel in gebruik met talloze oefenmogelijkheden.

Kies voor een intense full body workout en bestel nu de Tunturi PVC Kettlebell voor een betaalbare en effectieve trainingservaring!

productinfo

Ontdek de specificaties van de Tunturi PVC Kettlebell 10 kg:

○ Afmetingen kettlebell (LBH): 25 x 20 x 28 cm. ○ Gewicht: 10 kg. ○ Per stuk ○ Kleur: Zwart ○ Materiaal: PVC met zandvulling ○ Diverse gewichten beschikbaar ○ Productcode: 14TUSCL106 ○ EAN-code: 8717842022962

Haal deze veelzijdige kettlebell in huis en start je complete workout vandaag nog!

*verplicht

Bekijk productvarianten